stahre

Redan som 14-åring startade Mikael Stahre sin tränarkarriär i Gröndals IK:s pojklag. I tonåren fattade han ett beslut gällande att göra ”ett kraftigt försök” att försöka få sitt största intresse till sitt yrke, att bli elittränare. Sedan 2000 har Mikael arbetat som fotbollstränare på heltid och inom AIK:s organisation har han haft tränaruppdrag i pojk-, -junior, -utvecklingslag, -reservlag, -samarbetsklubbstränare, assisterande tränare och tillslut som chefstränare. Under hans första säsong som chefstränare i AIK 2009 vann han klubbens första SM-guld sedan 1998 och klubbens första dubbel.

Under våren 2010 fick Mikael ett erbjudande från den Grekiska klubben Panionios från Aten. Ett år senare presenterades han vid en presskonferens på Gamla Ullevi i Göteborg som IFK Göteborgs nya huvudtränare från säsongen 2012. Säsongen 2013 ledde han laget till en tredje plats i Allsvenskan och vinst i Svenska Cupen. Säsongen 2014 slutade laget tvåa i Allsvenskan. Stahre har därefter skrivit kontrakt om att träna det kinesiska laget Dalian Aerbin FC.

Föreläsning

Mikael Stahre har vunnit titlar och medaljer med två av Sveriges och Skandinaviens största klubbar. Han föreläser om personlig drivkraft och om hur man inspirerar en grupp till att få mer vi-känsla. Under temat hantering ”När vi kör så kör vi” föreläser Mikael om olika värdegrunder kontra det egna ledarskapet.

Meriter

  • 1 SM-guld med AIK
  • Vinnare av Svenska cupen med AIK
  • Årets tränare 2009
  • Vinnare av svenska Supercupen
  • Vinnare av Svenska cupen med IFK Göteborg
Föreläsare

Related Projects
Kontakta oss

Skicka gärna ett email så återkommer vi så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt