ribbing

Mattias Ribbing är den kreative entreprenören och författaren som vill få dig att upptäcka din hjärnas kraft att radikalt kunna förbättra dina prestationer. Med stor passion och en bakgrund som professionell utbildare har Mattias länge utforskat hjärnans roll i hur man når mätbara framsteg, både i arbetet och till vardags. Sin egen hjärna har han drillat att gå från normalbegåvad till att vinna SM i minne tre år i följd. Mattias var också förste svensk att uppnå samtliga kriterier för den ärofyllda titeln ”International Grand Master of Memory”. Han är även författare till böckerna ”Vägen till mästarminne” (Forum, 2011) och ”Vägen till maxade betyg” (Forum, 2013).

Föreläsning

Faller du lätt tillbaka i gamla mönster? Har du svårt att hitta glöden när det går trögt? Händer det att du ger upp innan du nått din dröm? Förbered dig på ett mentalt vitamintillskott när Mattias Ribbing tar dig med på ett spännande och underhållande äventyr in i din egen hjärna. Nya tankar kommer garanterat att väckas om hur du ska bli den allra bästa versionen av dig själv. Från föreläsningen får du med dig unika verktyg som hjälper dig att prestera bättre i din arbetsvardag, framtagna för att ge konkreta resultat både på kort och lång sikt är de samtidigt väldigt enkla att använda.

Du lär dig bland annat:

  • Hur du omvandlar stress till förbättrad koncentrationsförmåga.
  • Att orka prestera på topp under långa arbetsdagar.
  • Hur du får andra att ta till sig ditt budskap.
  • Att få tillgång till din kreativitet just när du behöver den.
  • Hur du tar in stora mängder ny information snabbt och effektivt.

Så fort du begränsar din fantasi sätter du hinder i din verklighet. Mattias lär dig steg-för-steg ett nytt och roligt sätt att samarbeta med din hjärna för att kunna leverera på en helt ny nivå. På scenen har Mattias gjort sig känd för att bjuda på det där lilla extra genom att kombinera knivskarp pedagogik och en lättsamt underhållande stil. Sammantaget gör det tankeväckaren till det perfekta inslaget på konferensen där du både vill ha resultatgivande kunskap och en roande stund som garanterat blir en snackis hos åhörarna.

Meriter

  • Utsedd till ’Sveriges bästa minne’ tre år i rad
  • Förste svensk att uppnå samtliga kriterier för den ärofyllda titeln ”International Grand Master of Memory”
  • Författare till böckerna ”Vägen till mästarminne” och ”Vägen till maxade betyg”
Föreläsare

Related Projects
Kontakta oss

Skicka gärna ett email så återkommer vi så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt