madde

Madeleine Vall är från allra första början hästtjej och fotbollsspelare, men har de senaste 12 åren stått på prispallen som professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Efter en lång och framgångsrik karriär som thaiboxare bestämde hon sig för att skifta till traditionell boxning. Tanken var att bytet skulle bli en nystart i karriären, men i stället tvingades Vall att avsluta karriären efter en skallröntgen där man fann hjärnskador, så pass att hon aldrig mer får boxas, eller riskera att få någon form av smäll mot huvudet. Idag jobbar hon som coach, modell och stuntskådespelare. 

FÖRELÄSNING OCH FRÅGESTUND

Madde berättar om resan som fighter, om det positiva och negativa med idrotten, vad den gett henne och vad man kan ta för lärdomar. Hur hon kan ha nytta av sina erfarenheter idag och delar med sig av dem. En elitkarriär ger gemenskap, glädje och ett sammanhang. Man utmanar sig själv, man växer och lär sig att ta ansvar. Hon berättar om hur sporten uppfostrat henne, hur man lär känna sig själv genom att vara i tuffa situationer, om att få stryk för att sedan resa sig och vinna.

Madde föreläser även om kost och träning. Om kolhydratsskräck, immunförsvar, signalsubstanser och konsekvenserna av ett osunt ätbeteende, men också om hur man faktiskt kan minska/öka i vikt, maxa sin fettförbränning och optimera sin prestation, på ett hälsosamt sätt.

FYSISK AKTIVITET

Madde håller i ett kampsportsinspirerat och fartfyllt fyspass (för alla nivåer) 

 

Meriter

  • 5 SM-guld

  • 2 NM-guld

  • 1 EM-silver

  • 2 EM-guld

  • 2 VM-brons

Föreläsare

Fysisk aktivitet

Related Projects
Kontakta oss

Skicka gärna ett email så återkommer vi så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt