karin

Karin Frick är född och uppvuxen i Jönköping. Hon har alltid haft ett stort idrottsintresse och har utövat flera sporter såsom gymnastik, pingis, golf men framför allt tennis. Karin spelade tennis på elitnivå under många år och var rankad topp tio i Sverige i sin åldersgrupp. Efter gymnasiet spelade Karin collegetennis på stipendium i Miami, USA. Tennisen och golfen är fortfarande stora intressen.

2005-07 arbetade hon som programledare/reporter på Sport-Expressen TV. Därefter var hon programledare på TV4 Sport och Nyhetsmorgon under sju år. 2014 gick hon över till Discovery Networks Sweden för att bli ansiktet utåt för Kanal 5:s sportsatsningar, vilket innebär att hon är programledare i olika sportsändningar för Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport. Karin har under 2014-2016 bland annat varit programledare för herrarnas EM-kval samt playoff i fotboll, herrarnas Handbolls-VM i Qatar och damernas Handbolls-VM i Danmark. När OS i Pyeongchang drar igång i februari 2018 kommer Karin en av programledarna i huvudstudion.

Utöver sporten är Karin en av programledarna för Kanal 5:s storsatsning – Ninja Warrior Sverige. I höstas ledde hon dessutom Barncancergalan – Det Svenska Humorpriset tillsammans med komikern David Sundin.

Föreläsning/moderator

Karin kan genom sin erfarenhet och sitt mycket omfattande kontaktnät inom sport, nöje, näringsliv och media skapa värde vid många olika typer av event som konferencier eller föreläsare. Hon delar med sig av sina erfarenheter från idrotten kontra näringsliv, om den utveckling hon haft inom sitt område och vad det innebär.

Fysisk aktivitet

Karin håller i tennisträning och fys/-styrketräning

Meriter

  • Rankad topp 10 i Sverige under sin Tenniskarriär
  • Programledare och reporter på Sport-Expressen TV, Tv4 ovh Discovery Networks Sweden
  • Har intervjuat stjärnor som Zlatan, Usain Bolt, Björn Borg, Rafael Nadal och Serena Williams.
  • Programledare för Barncancergalan
Föreläsare

Fysisk aktivitet

Moderator

Related Projects
Kontakta oss

Skicka gärna ett email så återkommer vi så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt