hassebacke

Hans ”Hasse” Backe har en gedigen meritlista som fotbollstränare. Mellan åren 2007 och 2009 samarbetade Backe med Sven-Göran Eriksson och Tord Grip i Manchester City, Mexicos landslage och Notts County FC. Han har tränat Stockholms alla tre storklubbar – AIK, Djurgården och Hammarby, samt ett flertal klubbar i Norge och Danmark. Därutöver är Backe en av få svenska fotbollstränare som gjort karriär utanför Norden. Utöver samarbetet med Svennis har han varit huvudtränare för Austria Salzburg i Österrike och Panathinaikos i Grekland. Från och med januari 2016 är Backe chefstränare för Finlands herrlandslag i fotboll.

Utöver fotbollen är Hasse verksam i TV-rutan som fotbollsexpert och kommentator. Tidigare har han varit på Tv4 men numera syns han i kanalerna på Discovery Channel.

Föreläsning

Backes föreläsningar är väldigt uppskattade och han kan anpassa de beroende på åhörare och önskemål. Han talar annars mycket om sina erfarenheter inom fotbollen samt om vikten av ett bra ledarskap oavsett det är inom idrotten eller näringslivet.

Fysisk aktivitet

Hasse håller i fotbollsträningar

Meriter

  • Tränare för Finlands herrlandslag
  • Fotbollstränare för bl.a Djurgården, Hammarby, AIK, FC Köpenhamn och New York Red Bulls
  • Assisterande tränare till Sven-Göran Eriksson
  • Fotbollsexpert och kommentator i Tv4 och Discovery Channel
Föreläsare

Fysisk aktivtet

Related Projects
Kontakta oss

Skicka gärna ett email så återkommer vi så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt