håkanmild

Håkan Mild började sin fotbollskarriär i Trollhättans FK. Han kom till IFK Göteborg första gången 1988 där han spelade fram till 1993. Han gick då över till Servette Genève under åren 1993–1995 innan han kort återvände till Göteborg. Åren 1996–1998 spelade han i Real Sociedad, innan han återigen återvände hemåt och spelade i IFK Göteborg till och med 2005.

Sammanlagt spelade Håkan Mild 459 matcher under 18 år för IFK Göteborg. Han anses vara en av klubbens främsta spelare genom tiderna. Efter säsongen 2005 fick Mild tjänsten som sportchef i IFK Göteborg, som han sedan lämnade 2014.

Nu för tiden är det egna företaget Lejonet och Björnen som gäller, plus att han är delägare i tre bolag. Han har även en tjänst på handelskammaren och jobbar ibland som expertkommentator på Radiosporten.

Föreläsning

Tillsammans med sin kollega Andreas som Håkan jobbat med under längre perioder i företag, föreläser de om organisatorisk stabilitet vilket innefattar många frågor. De pratar bland annat om värdegrundsarbete, medarbetare, om hur en verksamhet kan vara känslostyrd och inte, samt om reflektioner kring upplevda framgångar.

Fysisk aktivitet

Håkan håller i fotbollsträning och fysträning

Meriter

  • 1 VM-brons
  • 74 A-landskamper
  • 8 landslagsmål
  • 5 SM-guld med IFK Göteborg
  • 1 SM-guld med IFK Göteborg som Sportchef
  • Årets Göteborgare 2007
Föreläsare

Fysisk aktivitet

Related Projects
Kontakta oss

Skicka gärna ett email så återkommer vi så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt