sara

Sara Orrensjö är en av Sveriges mest publicerade extremsporttjejer och har de sista åren innan hon la av levt på att åka skidor världen över. Ett liv som innebär att tävla, medverka i actionsportfilmer, göra fotouppdrag och inspirera människor till att utvecklas på berget. Hon har en guldmedalj samt två brons från Nordiska Mästerskapen i extremskidåkning samt har placerat sig i topp på flera internationella tävlingar. Sara har alltid drömt om att leva i en bergsmiljö och bli riktigt duktig på att åka skidor, men det dröjde fram tills hon var 23 år innan hon äntligen förverkligade sin dröm och flyttade ner till Alperna. Sara bestämde sig för att satsa på skidåkningen och bli proffs i en idrott som hon aldrig utfört tidigare, utan tränare eller vägledning.

Sara är en av grundarna och producent i filmbolaget ”Generation Flinga” som 2009 släppte världens första skidfilm med enbart tjejer, ”Catch us if you can”. Sara är även utbildad hälsopedagog på GIH i Stockholm samt har en bakgrund inom gymnastik och simhopp. Med mycket vilja att utvecklas, passion för skidåkningen samt en förmåga att lyssna på sina inre signaler lyckades Sara skapa sig ett yrke som egentligen inte finns, som professionell extremskidåkare. 2011 tog skidkarriären slut efter en korsbandsskada.

Föreläsning

Saras föreläsningar handlar om att utmana det som känns omöjligt och att våga ta steget mot att förverkliga sina drömmar. Det är i stort sett samma verktyg och tankar som krävs vare sig det gäller förändring i privatlivet eller i arbetslivet. Genom att lyssna på sin magkänsla, i kombination med vilja, kunskap och kreativitet, går det att göra stora förändringar med små medel. Inspirerande och tänkvärda anekdoter blandas med handfasta tips och får lyssnaren till att våga vilja förändra och ta steget närmare sina drömmar, idéer och mål. 

Fysisk aktivitet

Sara håller oftast i någon form av fyspass med parövningar. Tema är effektivitet och hur man kan få ut max på kort tid. Hon kan även hålla i enklare danspass som funk och street om någon vill testa på. 

Meriter

  • Har en guldmedalj och två brons från Nordiska Mästerskapen i extremskidåkning
  • Har placerat sig i topp på flera internationella tävlingar
  • En av grundarna och producent i filmbolaget ”Generation Flinga”
Föreläsare

Fysisk aktivitet

Related Projects
Kontakta oss

Skicka gärna ett email så återkommer vi så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt