100/oktan Affärsnätverk

Affärsnätverket riktar sig till idrottsstjärnor och personer med ledande befattningar i näringslivet. I båda världarna handlar det om att träna och utvecklas för att frigöra potentialen och nå sina mål.

100/oktan är en arena där idrotts- och näringsliv kan mötas, inspireras och utvecklas. Vårt koncept erbjuder ett sammanhang som skapar resultat för både individen och verksamheten . Vi tror på långsiktiga relationer och det ger affärer. I vårt nätverk har flera medlemmar framgångsrikt skapat kontakt med nya kunder.

Nätverksträffarna

Vi har 3 nätverksträffar per år (mars, maj, november). Träffarna erbjuder alltid någon form av fysisk aktivitet, frukost, lunch, 2-4 föredragshållare som tillsammans med en moderator strävar efter interaktivitet med åhörarna.
Den fysiska aktiviteten kan vara allt från boxning med Anna Laurel Nash till friidrott med Mattias Sunneborn och föredragen är alltid av inspirerande profiler från både näringslivet och elitidrotten.

Vårt nätverk ger dig fantastiska möjligheter till nya kontakter och vi har alltid det i fokus när vi planerar träffarna.

2 gånger per år (höst/vår) så bjuder vi in till Träning & Hälsa. Det innehåller fysisk aktivitet som leds av en idrottsprofil, frukost samt ett kort föredrag/seminarium.

Se trailer för 100/oktan Nätverk

Tidigare inspiratörer

Upplägg

 • Fysisk aktivitet

  Vi startar träffen med att erbjuda en fysisk aktivitet

 • Inspiration

  Inspiration av profiler från elitidrotten och näringslivet

 • Diskussion

  Dialog i grupper runt en frågeställning från dagens tema

Detta ingår i 1 års medlemskap

 • 3 st nätverksträffar (halvdagar)
 • Medlemsinloggning
 • Tillgång till gästlistor och andra medlemmar
 • Möjlighet till värdskap för nätverksträff
 • Erbjudanden från medlemmar och våra samarbetsparters
 • Ett medlemskap ger dig möjligheten att ta med en gäst vid varje nätverksträff

Värdskap för medlemmar

Som medlem i nätverket så får du chansen att stå som värd för en nätverksträff. Det är ett ypperligt tillfälle att visa upp din verksamhet och möjligheten att bjuda in 10 gäster och efter träffen får du tillgång till gästlistan.

Bakgrund och framtid

100/oktan Nätverk startades 2004 och bolagiserades 2015 genom fyra delägare som alla brinner för goda relationer, affärer, idrott och hälsa:
Andreas Johansson – VD 100/oktan
BETA Team Performance, Peter Wallin – Styrelseordförande & grundare av 100/oktan
Fredrik Wester – VD Paradox Interactive
Olle Larsson – VD Sisyfos gruppen

100/oktan är idag Sveriges ledande affärsnätverk för personer med ledande befattningar i näringslivet och idrottsstjärnor. För nya affärskontakter, inspiration och personlig utveckling. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla nätverket för våra medlemmars bästa.

Kontakta oss

Skicka gärna ett email så återkommer vi så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt